BLOG
Posted in

Popolno valentinovo darilo | Portia erotica sex shop

darila za valentinovo
Posted in

Darila za valentinovo

Valentinovo je praznik svetega Valentina, ki se praznuje 14. februarja  in je tradicionalen dan, ko si zaljubljenci po vsem svetu izkazujejo ljubezen.  Praznik je povezan z medsebojno izmenjavo valentinčkov- drobnih daril in pozornosti, s katerimi damo svojemu ljubljenemu vedeti, kaj nam pomeni.  Najpogostejša darila za dan zaljubljencev so čokoladni srčki, bonboniere in vrtnice. Vedno pogostejša darila za izkazovanje ljubezni pa so tudi različna masažna olja, erotične igračke in razne intimne igre za popestritev večernih uric.

Že tako drobna pozornost, ki jo sprejmemo za Valentinovo nam polepša dan in nam pove, da nas ima tista oseba, ki nam jo je podarila rada.

Valentinovo pa je tudi pravi čas za popestritev spolnosti. Podarite svoji najdražji vibrator ali pa lisice in tako bo vaš Valentinov večer postal malce drugačen.  Če ste naveličani vedno novih poz in predigre popestrite Valentinovo z knjigo o umetnosti ljubezni- Kamasutro.

 

Pri izbiri darila za Valentinovo upoštevajte njegove želje. Moški niso preveč navdušeni nad rožami ali plišastimi medvedki. Spletna trgovina Portia erotica vam ponuja veliko izbiro sexy moškega spodnjega perila  in veliko izbiro erotičnih pripomočkov za poživitev Valentinovega večera. Če menite, da bi se mu lepo podala nova čepica ali šal prebrskajte med našimi policami spletne trgovine Portia Shop in zagotovo boste našli primerno darilo zanj.  Spomnite se na stvar, ki vašemu dragemu pristoji, Valentinovo je čas, ko ga lahko opremite po svoji volji.  Če dobro poznate okus svojega dragega, mu podarite pheromonski  parfum.  Vse kar morete vedeti je, kakšna vrsta dišav mu je všeč, če je bolj sladkosnede narave ne morete zgrešiti s sladkim vonjem dišave za Valentinovo darilo.

Portia erotica sex shop vam pomaga pri izbiri popolnega Valentinovega darila za vašo boljšo polovico.

Sledite nam
MOJ RAČUN
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Vaša košaria 0