Vibratorji za klitoris

Anatomija & Funkcije

Anatomija in funkcija
V nasprotju s splošnim prepričanjem je klitoris precej velik. Vidni del je za mons pubis, tvori konico konvergentnih malih sramnih ustnic in štrli približno en centimeter pod gubo, imenovano kapuca klitorisa. V notranjosti klitoris sega še do tri centimetre v vagino in se deli na dve kraki, ki ležita vzdolž velikih sramnih ustnic.

Ob vzburjenju se medenični predel napolni s krvjo, klitoris nabrekne in postane bistveno bolj občutljiv.

Klitoris je več, kot nakazuje glavica v velikosti graha. S približno 8000 živčnimi končiči je dvakrat bolj občutljiv kot penis. Če ji posvetite pozornost, boste doživeli navdihujoče vrhunce in se lahko celo urili za orgazme.

Klitorisalni orgazem je lahko osupljivo intenziven in čuten. Da bi to dosegli, pa poleg sproščenega vzdušja in potrebne občutljivosti potrebujete pravo tehniko stimulacije.

Obstajajo tri različne vrste stimulacije klitorisa:

Posredna stimulacija:
Nekateri spolni položaji lahko stimulirajo klitoris s trenjem, ne da bi se ga zavestno dotaknili.

Namig: Pri samozadovoljevanju si med noge preprosto položite blazino.

Neposredna stimulacija:
Če klitoris načrtno božamo s prsti ali jezikom, spolni užitek pogosto ne pozna meja.

Nasvet: Ne pritiskajte preveč – začnite z nežnimi dotiki in po želji počasi povečujte intenzivnost.Stimulacija igrač: Ne glede na to, ali gre za solo zabavo ali seks v paru – igrače vedno prinesejo svež veter v ljubezensko življenje in dvignejo užitek na povsem novo raven. Številni izdelki so posebej zasnovani za stimulacijo klitorisa, npr. B. ležeči vibratorji ali igrače s sesalno funkcijo. Namig: Dovoljeno je vse, kar je dobro za vas! Samo poskusite in uživajte …

Stimulacija igrač:
Ne glede na to, ali gre za solo zabavo ali seks v paru – igrače vedno prinesejo svež veter v ljubezensko življenje in dvignejo užitek na povsem novo raven. Številni izdelki so posebej zasnovani za stimulacijo klitorisa, npr. B. ležeči vibratorji ali igrače s sesalno funkcijo.

Namig: Dovoljeno je vse, kar je dobro za vas! Samo poskusite in uživajte …

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?
Moja košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0