Dostava

Dostava in stroški za izdelke iz spletne trgovine Izdelke pošiljamo v vse države Evropske unije in izven EU: BiH, Srbija, Črna Gora, Makedonija 1.Dostava naročenih izdelkov
  • Ko od uporabnika sprejmemo naročilo, svetovalec spletne trgovine prične z obdelavo naročila. Uporabnik bo prejel povratno e-pošto, ki potrjuje, da je bilo njegovo naročilo uspešno sprejeto.
  • Ob vikendih in praznikih naročenega blaga ne dostavljamo
  • Standardni dobavni rok od dobave – v 10 delovnih dneh od trenutka potrditve naročila.
  • Prodajalec spletne trgovine uporablja kurirsko službo podjetja za prevoz:
Pošta Slovenije. Če vas v času dostave ni na dogovorjenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski dom ipd.), bo dostavljalec pustil sporočilo z navodili za nadaljnje ukrepanje. Dostavo opravi Pošta Slovenije praviloma naslednji delovni dan od dneva odpreme, najkasneje pa v treh delovnih dneh. oz GSL dostava, običajni čas dostave je med 09:00 in 17:00 uro. 2. Dostavne službe Paket dostavimo na naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu. V svoj profil lahko dodate neomejeno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi lahko ob naročilu izberete ustreznega. Dostava se vrši na točno določen naslov s strani uporabnika (ne glede na to ali gre za stanovanjski ali poslovni objekt). Če vas v času dostave ni na dogovorjenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski dom ipd.), bo dostavljalec pustil sporočilo z navodili za nadaljnje ukrepanje. Običajno zadostuje obisk najbližje pošte. Pošta
  • POŠTA – dostava na vaš naslov
Poste restante je storitev hrambe poštnih pošiljk na pošti. je način za pošiljanje v katero koli pisarno ali Hrvaško. Če izberete » «, namesto vašega naslova vpišite poštno številko pošte, kjer želite prevzeti paket. Tako kot pri dostavi na dom je rok dostave do 5 dni po naši dostavi. Pri dostavi POSTA RESTANET na dom prejemnik NE PREJME NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki, temveč samo naše e-poštno obvestilo, da lahko naročilo prevzamete osebno na vaši pošti! Paket prevzamete na pošti z osebnim dokumentom.
  • Osebni prevzem
V primeru, da uporabnik/kupec izbere osebni prevzem, je dolžan naročilo prevzeti v poslovalnici v roku 8 dni od prejema obvestila prodajalca, da so izdelki na voljo za prevzem. Pred prevzemom pokličite na +386 31654958, da se dogovorimo za prevzem. Vsaka pošiljka je zavarovana, zavarovanje gre na račun prodajalca. Izdelki so pakirani tako, da se ob običajnih transportnih manipulacijah ne poškodujejo.
  • GLS
3. Cenik stroškov dostave Pri naročilu nad 250,00 eur je poštnina brezplačna. (Velja za naročila za dostavo po Sloveniji) Za naročila do 25,00 EUR je strošek dostave:
  • Pošta Slovenije – država Slovenija: 5,80 eur
*Za dostavo s Pošto Slovenije in plačilo po povzetju se dodatno zaračuna cca 0,99 €. odvisno od vrednosti odkupnine, ki jo zaračuna Pošta Slovenije.
  • Dostava  Hrvaška
Naročene izdelke dostavimo tudi kupcem iz Hrvaške po ugodni ceni. Dostava poteka preko Pošte Slovenije, UPS, GLS ali po dogovoru. Znesek dostave je odvisen od države prejemnika in teže pošiljke po informativnem ceniku Pošte Slovenije in ostalih navedenih poštnih ponudnikov. Kupec bo na elektronski naslov prejel sporočilo v katerem bodo opredeljeni vsi dodatni stroški, kot je dostava ipd., in šele po pregledu slednjega, v kolikor se strinja s končno ceno, potrdi naročilo. Prodajalec pošiljki priloži račun in vse ostale potrebne dokumente v primeru izvoza blaga. Na željo naročnika se lahko pogodba sklene v tujem jeziku, sicer pa se račun vedno izda v slovenskem jeziku. Dostava s Pošto Slovenije ali GLS za območje Hrvaške: 12,50 eur GLS – Ostale države Evropske unije: 19,00 EUR
  • DOSTAVA IZVEN EU
V nekaterih državah lahko veljajo lokalni in uvozni davki, ki niso vključeni v prikazani znesek. Kupec ali prejemnik je odgovoren za vse take davke in dajatve. Stroški dostave izven EU znašajo 22,00 eur (Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora, Makedonija) OPOZORILO: V kolikor obstajajo stroški dostave, ki jih ni mogoče vnaprej predvideti (težji izdelki, ekspresne pošiljke, dhl…) in se zaračunajo, bo ponudnik o tem obvestil kupca in ga seznanil z novimi stroški dostave, ki jih kupec zaračuna. se mora strinjati. Datum dostave: Dobavni rok je 6-10 delovnih dni po Sloveniji Rok dostave znotraj EU je cca 8-12 delovnih dni, izven EU pa odvisno od države prejemnika do 28 delovnih dni. Dobavni rok je 6-10 delovnih dni znotraj Slovenije
Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?
Moja košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0