Plug-In Special samo za moške

Hotspot uretra
Vse več moških zase odkriva stimulacijo sečnice – neverjetno mravljinčasto in zelo intenzivno izkušnjo užitka. Da bi dilatator postal najbolj priljubljena igrača tudi za novince, je treba upoštevati nekaj stvari:

Temeljita higiena
Čistoča je najpomembnejša stvar pri stimulaciji sečnice, zato morate vedno temeljito očistiti penis, roke in še posebej dilatator.

Prava velikost
Pomembno je, da ne začnemo s prevelikim dilatatorjem, ampak ga občasno počasi povečujemo in zelo previdno širimo sečnico. Zato so za začetnike najprimernejši dilatatorji z zaobljeno, stožčasto oblikovano konico.

Nežno vstavljanje
Absolutna obveznost za užitek brez bolečin je uporaba lubrikantnega gela – po možnosti, ko je penis ohlapen, nanesite obilno kapljico na glavico in vstavite konico dilatatorja zelo počasi in brez večjega pritiska. Majhen namig: pogosto rahlo obračanje dilatatorja olajša drsenje.

Popoln vrhunec
Z votlim dilatatorjem je ejakulacija možna brez težav – brez skoznje luknje pa ga morate odstraniti pred orgazmom.

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?
Moja košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0