Vse o kondomih

ZAUPANJE JE DOBRO
Boljša je preventiva

Kondom je ena najbolj priljubljenih kontracepcijskih metod. In ne brez razloga. Kondom ščiti vas in vašega partnerja pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi. Mnogi kondomi imajo zdaj dodatne lastnosti, zaradi katerih je izbira pravega kondoma še težja. Zato pobrskajte in poiščite pravi kondom.

 

MY-SIZE KODNOMI

Prilega se kot ulit
Najpomembnejša stvar pri izbiri pravega kondoma je pravilno prileganje. Zato boste pri nas našli veliko izbiro različnih velikosti. Vendar upoštevajte, da pri izbiri prave velikosti ni pomembna dolžina, ampak obseg.

DUREX KONDOMI

Počuti se kot brez
Mnogi kritizirajo kondom, ker zmanjšuje intenzivnost in zabavo ter včasih ne vodi do vrhunca. Zato obstajajo kondomi pravega občutka, s katerimi je občutek kot brez.

SKYN KONDOMI

Za alergike in občutljive ljudi
Seveda obstajajo tudi kondomi brez lateksa. Ti kondomi so idealni za ljudi, ki so alergični na lateks, poleg tega pa bolje prevajajo telesno toploto in zagotavljajo še bolj resnično in intenzivno izkušnjo.

SPECIALNI KONDOMI

SPECIALNI KONDOMI

Specialisti
Bodisi z vgrajenim obročkom za večjo stabilnost, vgrajenim gelom v konici kondoma za daljši užitek, debelejšim in stabilnejšim za varen analni seks, z izrastki ali okusom za več užitka. Ti kondomi imajo posebno funkcijo, ki omogoča več skupne zabave.

Naši nasveti za uporabo za vas
Pri uporabi kondoma je pomembno, da se izogibate suhemu drgnjenju, saj lahko to povzroči raztrganine materiala. Zato nikoli ne uporabljajte dveh kondomov enega na drugem. Poleg tega mora biti odprtina za telo dovolj vlažna, da kondom tam ne drgne preveč kože. Zato priporočamo lubrikant na vodni osnovi, da zagotovite zadostno vlažnost. Silikonski lubrikant se lahko uporablja tudi s kondomi iz lateksa. Ne uporabljajte lubrikantov, ki vsebujejo maščobe, npr. B. Vazelin ali kreme. Po masaži si pred uporabo kondoma umijte olje z rok, saj lahko olja in maščobe povzročijo nestabilnost materiala kondoma. Kondom lahko poškodujejo tudi kemična kontracepcijska sredstva in zdravila, ki se uporabljajo v genitalnem predelu in okoli njega. Naslednje izdelke lahko prosto uporabljate s kondomom in zagotavljajo varno shranjevanje.

Oblecite se varno
Za pravilno in zanesljivo delovanje kondoma je treba paziti, da je kondom pravilno nameščen. Pazite tudi, da med shranjevanjem in razpakiranjem ni v bližini ostrih predmetov.

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?
Moja košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0