Blog o izdelki

Novi vibratorji podjetja You2Toys

vibrator You2Toys

Pet novih, čudovitih vibratorjev podjetja You2Toys je zdaj na voljo. Vse spolne igrače so narejene iz koži prijaznega silikona in imajo ročaj v obliki obroča, ki ga je enostavno držati. Napolnite jih lahko tudi s priloženim kablom USB.

Roza “Dual Vibrator Petit (številka izdelka 05986230000) uporabnika razveseli z dvema zmogljivima motorjema – enim v glavi vibratorja in drugim v spodbudnem valu na gredi. Oba motorja imata 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Ta vibrator lahko stimulira točko G in klitoris zaradi čudovito ukrivljene oblike, velike glave in posebnega spodbudnega vala na koncu jaška.

“Dvojni vibrator Grand” (številka izdelka 05986070000) je približno 5 cm večji, zaradi čudovito ukrivljene oblike, velike glave in posebnega spodbudnega vala na koncu jaška pa lahko stimulira tudi točko G in klitoris. Ta model ima tudi dva močna motorja, ki imata po 10 načinov vibracij. Vendar ima ta model 6 hitrosti na motor namesto 5.

Vijolični “Rabbit Vibrator Petit” (številka artikla 05986150000) z dvema izrazitima spodbudnima glavama uživa neposredno G-točko in klitoris. Ima tudi dva močna motorja in vsak motor ima 10 načinov vibracij in 5 hitrosti.

“Rabbit Vibrator Grand” (številka artikla 05985930000) je približno 5 cm večji, uporabnika pa stimulira tudi z dvema zmogljivima motorjema. Vsak motor ima 10 načinov vibracij in 6 hitrosti. Točko G in klitoris prav tako razveseli z dvema spodbudnima, izrazitima glavama.

Dimno modri “Napihljivi vibrator” (številka izdelka 05500270000) je vibrator, ki ga je mogoče samodejno napihniti s pritiskom na gumb. Vibrator ima tudi 10 načinov vibriranja. Ta vibrator po zaslugi aerodinamične oblike najde vse občutljive vroče točke in jih stimulira z močnim motorjem, ki ima 10 načinov vibriranja. Najboljše pri tem pa je, da se napihne s pritiskom na gumb. Zato zagotavlja čudovit in prijeten poln občutek. Spodbujevalni utori so tam, da zagotovijo dodatno stimulacijo. Zrak se lahko samodejno sprosti tudi s pritiskom na gumb. Elegantna ročica pomeni, da je ta vibrator vedno mogoče varno držati, doda pa tudi piko na i tej razkošni zasnovi.

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Create an account

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?

Moja košarica 0

RECENTLY VIEWED 0