STE POZABILI PODATKE ?

Pillow Talk Flirty Pink

62,44 

EAN: 4024144603015 Šifra: OR-5923660000 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

, ÄúFlirty,Äù vedno dobra za vzglavnik pogovor
Ta roza mini vibrator je res vse, a (woman,Äôs) srce poželi:! Super barve, lepe krivulje, mehko podlago, malo blešcic in seveda vzbuja vibracije. Vas zanima še?

, ÄúFlirty,Äù je kot nalašc za malo ekstaze vmes casih, saj. Je dovolj majhen, da se prilega v torbici, kar pomeni, da je lahko užitek ste kdaj you,Äôre na poti. Vibrator ima ravno gred z rahlo zaokroženo konico in stimulativno utori, Ai je res cisti užitek. To drsi v svoje intimno podrocje skoraj sama po sebi, zaradi svoje žametno mehko površino. Ko je v mestu, lahko uporabite gumb na dnu jaška, da pustite, da se sprosti svojo moc. Vendar pa ta gumb ni navaden gumb, Ai je pravi Swarovski kamen, ki blešci lepo, ko se ujame svetlobo.

Vendar to vibrator doesn,Äôt samo poglej dobro, Ai ima prav tako veliko, da ponujajo tudi. Vaša nova najljubša ima mocan motor, ki lahko zagotovi globoke vibracije (s pritiskom na gumb), ki vas bo katapult v ekstazo. Pritisnite gumb navzdol za vec treba prilagajati vibracije, dokler ne boste našli enega, ki je pravi za vas. Vibrator ima vec hitrosti vibracij. Vibrator ima tudi funkcijo Quick-Off, ki obrne off takoj. Ima kljucavnico potovanja, kot tudi, da preprecuje, da bi se vklopili in zato preprecuje neprijetno trenutke. Ce je vaš novi ljubimec zmanjka moci, jo lahko preprosto napolnite s priloženim USB kablom, Ai it,Äôll potem pripravljen za naslednji krog zabave. Kaj še cakaš ?!

Celotno dolžina 11 cm, vò 2,2 cm.
Silikon.

Znamka

PILLOW TALK

Dodatne informacije

Teža 230 kg
Dimenzije 145 × 135 × 55 cm
Barva splosna

,

Material

Celotna dolžina

TOP