STE POZABILI PODATKE ?

Pillow Talk Sassy Pink

73,14 

EAN: 4024144602995 Šifra: OR-5923400000 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

, ÄúSassy,Äù vedno dobra za vzglavnik pogovor
Ta roza vibrator ima res vse, a (woman,Äôs) srce poželi:! Super barve, lepe krivulje, mehko podlago, malo blešcic in seveda zbujajo vibracij . Vas zanima še?

, ÄúSassy,Äù je kot nalašc za ženski užitek mestu, saj lahko njena ukrivljena, okrogla konica na ravni gredi zagotoviti mesto le-G-tocke, ko stimulacijo. Prav tako meni, neverjetno, medtem ko ga vstavite, ker ima rahle utore na gredi kot tudi. To drsi v svoje intimno podrocje skoraj sama po sebi, zaradi svoje žametno mehko površino. Ko je v mestu, lahko uporabite gumb na dnu jaška, da pustite, da se sprosti svojo moc. Vendar pa ta gumb ni navaden gumb, Ai je pravi Swarovski kamen, ki blešci lepo, ko se ujame svetlobo.

Vendar to vibrator doesn,Äôt samo poglej dobro, Ai ima prav tako veliko, da ponujajo tudi. Vaša nova najljubša ima mocan motor, ki lahko zagotovi globoke vibracije (s pritiskom na gumb), ki vas bo katapult v ekstazo. Pritisnite gumb navzdol za vec treba prilagajati vibracije, dokler ne boste našli enega, ki je pravi za vas. Vibrator ima vec hitrosti vibracij. Vibrator ima tudi funkcijo Quick-Off, ki obrne off takoj. Ima kljucavnico potovanja, kot tudi, da preprecuje, da bi se vklopili in zato preprecuje neprijetno trenutke. Ce je vaš novi ljubimec zmanjka moci, jo lahko preprosto napolnite s priloženim USB kablom, Ai it,Äôll potem pripravljen za naslednji krog zabave. Kaj še cakaš ?!

Celotno dolžina 20 cm, vò 3,8 cm.
Silikon.

Znamka

PILLOW TALK

Dodatne informacije

Teža 412 kg
Dimenzije 235 × 140 × 55 cm
Barva splosna

,

Material

Celotna dolžina

TOP