STE POZABILI PODATKE ?

Suck-O-Mat

242,78 

EAN: 4024144594863 Šifra: OR-5871760000 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Vžge svoj Fafanje turbo!
udarec delovnih mest bo sedaj še boljši in popolnoma prostorocno!
Inovativne HANDS FREE masturbacija tehnologija z intervala nadzorovano stimulacijo to omogoca. Vi won,Äôt storiti znacilne rocne gibe, ce imate Suck-O-Mat, ai vse, kar morate storiti, je le laž nazaj in uživajte. Zmogljiva crpalka / sesalne impulze, da je mehka, rokav prožen silikon premikanje gor in dol po penisu v avtomatsko, ritmicno nacin, Ai se pocuti kot strasten usta zagotavlja vroce pleasure,Ķ Wow! Poleg tega pa bo integrirana užitek obroc poveca cudovito sesanju obcutek!

Vendar pa postane še bolje: lahko uživate fafanje v 25 razlicnih nacinov, zahvaljujoc ravni 5 intenzivnosti in 5 hitrosti, Ai kaj lahko clovek obicajno le sanje of,Ķ

sesalni impulzi na minuto gredo iz 42 na ravni 1 do 109 na nivoju 5. sesalno moc narašca hkrati, Ai od 16 W do 30 W. neverjetno!

mocan elektro motorja je zašciten notranjosti diskretno crno postopka. Primer je na klavir laka videz in je prirocna velikost: dolga 20 cm, široka 13 cm in 8 cm visok. Kabel za elektriko s cepom je 2 m in dolžine cevi do tulca je 1,5 m, Ai Skratka, velik radij. Rokav je seveda pralna tako kot filter, ki varuje motor pred tekocinami.

Vkljucuje AC napajalnik 100-240 V (Evropska svecke).

Material: ABS (tako in gumbi), silikonska (tuba), TPE (rokav), PP (filter)

Kako uživati.
Uporabi veliko na vodni osnovi lubrikanta in nato vstavite penis na pol poti v mehko, fleksibilno rokav mrežnega pogon masturbator. Nato nastavite hitrost & intenzivnost, sprostite se in uživajte!

Znamka

Suck-O-Mat

Dodatne informacije

Teža 3145 kg
Dimenzije 345 × 255 × 100 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP