O vibratorjih
Objavljeno v

Vibrator je lahko zelo tesen ženski prijatelj!

Objavljeno v

Najpogostejša tema med prijateljicami je seveda samozadovoljevanje in uporaba vibratorja. Kljub temu, da je vibrator še vedno tabu tema pri nas in mnoge ženske ne govorijo rade odkrito o njegovi uporabi pa je klinično dokazano, da redna uporaba vibratorja zmanjšuje stres in napetost. Vibrator tako lahko koristi za osebno zdravje in odnose saj se ob njegovi uporabi sproščajo hormon sreče, ki nam nudijo ugodneje in blaženost. Vibrator tako ni prav popolnoma nič slabega saj koristi tudi našim partnerskim odnosom, ker nam nudi možnost raziskovanja novih potencialov.

Vibrator izboljša duševno stanje

Uporaba vibratorja ženskam nudi skrajno ugodje, če se mu znamo prepustiti vibrator lahko naredi marsikaj koristnega za zdravje. Naprimer študije so pokazale, da je 80% uporabnic, ki redno uporablja vibrator veliko bolj srečnih in zadovoljnih ter se lažje spoprijemajo z dnevnimi obremenitvami. Vibrator nudi nekakšno olajšanje po napornem dnevu in tudi zvečer po njegovi uporabi lažje zaspimo saj njegovo ugodje pusti v nas pečat, da smo naredile nekaj dobrega zase in si polepšale večer. Tako je naslednji dan takoj lepši, naše duševno zdravje pa je pomirjeno in blaženo. Vibrator dokazano odpravlja stres, ki se nabere zaradi službenih obveznosti in družbenih norm saj se ob njegovi uporabi popolnoma sprostimo in se prepustimo raziskovanju svojih užitkov. Dokazano vibrator izboljšuje tudi stanje depresije.

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?
Moja košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0