STE POZABILI PODATKE ?

Joymatic Touch Vibe Pink

48,74 

EAN: 4024144601387 Šifra: OR-5913600000 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Nadzor intenzivnosti vibracij, ki jih stisnete (biofeedback)!
Inteligentna, visokokakovostno tehnologijo iz Nemcije to omogoca. Samo pritisnite gumb, da ga vklopite, se bo AI vibracije zacne na najnižji nastavitvi in ??se lahko prilagodi z manjšimi stisne (z roko, prsti ali intimne mišice). There,Äôs ne zajebavam okoli z gumbi in brez motnje v ljubezen-ki, saj se lahko odlocijo, kako intenzivno bo vaš Joymatic vibrator vas spodbujajo!

mocnejši stisnemo, bodo bolj intenzivne vibracije iz dolgi vibrator biti. Vibrator ima tudi vdolbino za klitoris. You,Äôll verjetno še nikoli niso doživeli vibracije, kot so ti, ki ustrezajo vašim potrebam prej, pa naj gre za celotno telo masaže ali za spodbujanje posebni užitek lise kot klitorisa ali bradavicke!

Celotna dolžina 15,8 cm, vò 3-4.4 cm.
Silikonski s poliuretansko oblogo (soft touch), ABS.

Vkljucuje vrecko za shranjevanje v diskretno beli barvi in ??baterij, tako da lahko preizkusite biofeedback takoj, ko prispe igraca.

Znamka

Joymatic - The Biofeedback Toy

<iframe width="360" height="215" src="https://www.youtube.com/embed/rZ7AS8rOiQM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Joymatic vibrator je mogoče prilagodljivo uporabljati. Z lahkoto ga lahko uporabite kot vibrator za polaganje in intenzivnost spreminjate z ročnim pritiskom, lahko pa ga uvedete kot vibrator in uporabite telesni pritisk za intenzivnejše dražljaje.

Dodatne informacije

Teža 412 kg
Dimenzije 250 × 115 × 80 cm
Barva splosna

,

Material

Celotna dolžina

TOP