STE POZABILI PODATKE ?

Pearl

120,78 

EAN: 8719327002254 Šifra: OR-5902660000 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Vroce, bolj vroce, Pearl 2!
Pearl 2 je tehnološko napredna G-spot vibrator, ki odpira povsem nov svet eroticnih možnosti. To omogoca vroce solo zabavo, igro para na daljavo ali pravega kibernetska. Teledildonic funkcija omogoca enostavno povezavo s partnerjevo igrace, eroticno spletnih vsebin ali Kiiroo skupnosti -. V nacinu Bluetooth z uporabo FeelConnect App ali preko WLAN

G-spot vibrator predvideva tudi navdušuje eno- rokami s 5 razburljivo ravneh vibracij. Patentiran dotik obcutljiva tehnologija omogoca Pearl 2 zelo obcutljiv, tako da v nacinu na dotik obcutljiv biser 2 se vibracije le odzivajo na dotik. proizvod v prvem razredu je izdelan iz visoko kakovostnega silikona zaradi cesar je ne samo zelo mehka in prijetna, temvec je tudi intenziven, kože, kot so obcutek med uporabo. Pearl 2 je vodoodporna, tako da se lahko uporablja tudi v kopalni kadi. To bo zagotovo zagotoviti nekaj prijetno solo zabavo ali par zabavo – s spletno vsebino ali drugih clanov skupnosti.

Celotna dolžina 19 cm, vstavljanje globino 14 cm, vò 3,6 cm – 4,2 cm. ABS, silikon. Vkljucuje vrecko za shranjevanje in USB vtic.

Znamka

Kiiroo

Dodatne informacije

Teža 355 kg
Dimenzije 230 × 105 × 70 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP