STE POZABILI PODATKE ?

Symphony

67,04 

EAN: 8433345109497 Šifra: OR-5898020000 Kategorije: , , , , Oznaki: ,

Opis

To nenavadno oblikovane masaža palico lahko spodbujajo na razlicne nacine!
palico je edinstvena oblika in izredno prilagodljiv, silikonski masaža glave pomeni, da ÄúSymphony,Äù lahko izpolni svoje želje, ali se njegovo uporabo na intimnem podrocju vašega telesa ali za sprošcujoco masažo celega telesa. To se lahko uporablja za dodatno stimulacijo med spolnim odnosom, zaradi svoje izredno dolgim ??rocajem, ki se lahko uporablja tudi kot vibrator. Ti se nikoli ne bo dolgcas to ljubimec, ker ima tudi 10 razlicnih vibracij ritmov, ki bodo spodbujali vsak od vaših užitek živcev. Vendar pa je zmogljiv motor je skoraj tiho, ki pomeni, da bo edina stvar, ki bi glasno you,Ķ
Vibrator lahko napolnite s priloženim USB kablom!

Celotna dolžina 23 cm je masaža glave je dolga 5 cm. vò 2,8-3,7 cm. Materijal: ABS (rocaj), silikon s PU premazom (masaža glave). Vkljucuje vrecko za shranjevanje saten.

Znamka

Adrien Lastic

Adrien Lastic ponuja paleto izdelkov z najnovejšimi finimi dizajni, ki so na voljo v živih, živahnih barvah, z namenom, da osvojijo vse javnosti in jih brez tabujev vodijo k višjim užitkom in vsem možnostim erotičnih iger, zaradi česar so del vsakdanje življenje: zdrav, zabaven način življenja.

Dodatne informacije

Teža 362 kg
Dimenzije 230 × 90 × 60 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP