STE POZABILI PODATKE ?

2X

121,94 

EAN: 8433345108735 Šifra: OR-5897990000 Kategorije: , , , , Oznaki: ,

Opis

Idealno za pare!
Ta vijolicna dvojni vibrator plocevinka užitek si vaginalno ali anally, je povsem odvisno od vas. Prav tako ima 12 tiho vibracij ritmov, ki jih lahko upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom! Tukaj je motor v vsakem vibrator, ki imajo vsaka razlicno spodbujevalnih površin. Ti so združeni z zelo gibljivi kabel, kar pomeni, da so možne razlicne položaje in hitre spremembe položaja. modno oblikovanje je sredstvo, da ta gladka, mehka igraca je idealna za stimulacijo eno podrocje ali dveh podrocjih hkrati in se lahko uporablja za solo seks ali za eroticne igre s svojim partnerjem!
se napolni z priloženim USB kablom. Vkljuceni so tudi dodatni spodbujevalni prikljucki in lepo shranjevanje saten vrecko. Celotna dolžina 60 cm, dolžina vibratorjev 14 cm in 15 cm, vò 1.9-3.2 cm. Material: silikon s poliuretansko prevleko.

Znamka

Adrien Lastic

Adrien Lastic ponuja paleto izdelkov z najnovejšimi finimi dizajni, ki so na voljo v živih, živahnih barvah, z namenom, da osvojijo vse javnosti in jih brez tabujev vodijo k višjim užitkom in vsem možnostim erotičnih iger, zaradi česar so del vsakdanje življenje: zdrav, zabaven način življenja.

Dodatne informacije

Teža 585 kg
Dimenzije 255 × 155 × 60 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP