STE POZABILI PODATKE ?

Vibrator XXL

48,74 

EAN: 4024144550982 Šifra: OR-5509810000 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Ta vibrator je igraca za moške in ženske spolne profesionalci. Z rekordno dolžine 31 cm je vsekakor eroticni izziv in izpolnjujoce premer 6 cm dopolnjuje zadovoljstvo popolno. Kdor želi, da preizkusite to XXL vibrator vsekakor potrebuje, da uporabite lubrikant na vodni osnovi. To bo gladko in mehko površino izredno spolzka, tako da je lažje za to, da se raztezajo odprtin užitek, tako da lahko raziskujejo vaginalnih ali analnih globine. Cetudi so toy¬ ¥ S dimenzije veliko vecji od povprecnih penisa, preostali del igrace popolnoma realisticna, saj ima velike žile, ki pokrivajo celotnim vibrator¬ ¥ y površine in izrazite ana.

vkljucitev tega velicastnega vibratorja sam zahteva potrpežljivost in izkušnje, ko pa se v notranjosti ne le popolnoma napolni vaš užitek podrocja, ampak tudi ustvarja intenziven pritisk, ki stimulira absolutno vsak užitek živcev. In potem obstajajo tudi mocne vibracije. Vibracije lahko neprekinjeno popravite s pomocjo gumba majhno vrtenja na koncu igrace. To pomeni, da lahko povecajo užitek, dokler ne prideš, pridi, pridi.

To XXL velikim vibrator daje veliko stimulacije, ali je v eroticnem poskusa za njega, ki izpolnjuje enega od svojih fantazije, kot dodatno vznemirjenje med samo-užitek ali njegovega, Äúhuge,Äù presenecenje med spola kot par.

Celotna dolžina 31 cm. vò 6 cm. Material: PVC, ABS. vibracije Multi-hitrosti. (Prosimo narocilo baterije loceno: 2 x AA).

Znamka

You2Toys

Dodatne informacije

Teža 333 kg
Dimenzije 343 × 80 × 75 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

Pakiranje

TOP