STE POZABILI PODATKE ?

Warming double ended vibe

85,34 

Opis

Malo vsestransko s posebnimi funkcijami!

Can,Äôt se odlocite, ali želite vibrator ali masažno palico? No don,Äôt morali, ker je ta roza igraca je tako, Ai 2-v-1 užitek-giver, ki jih lahko twist in nato toliko, kot želite. Ce držite igraca v eno smer, ti imajo vibrator z ball-oblikovan rocaj, ampak ce ga držite v drugo smer gor, imate masaža palico z valovito rocajem.

Z masažo palica ponudbe sprošcujoce vibracije in svojo žogo v obliki crke glavo naredi mesto, na stimulacija mogoce. Glava isn,Äôt fleksibilna, vendar njegove žametno mehko površino pomeni, da drsi po vaših erogenih con skoraj sama. Obstaja dekorativno-srebrne barve trak okoli glave. Lahko se odlocite, ali želite, da uživajo rahel ali mocnejši stimulacijo, saj je masaža palico 10 razlicnih nacinov vibracij, da vam ponudimo. Gumb pod glavo prilagodi nacine vibracij. Poleg tega so valovite rocaj pomeni, da je enostaven za cakanje in won,Äôt zdrsne iz roke.

Ali se lahko odloci, da ga uporabite kot vibrator, ai šele nato igrace okoli in masažo wand,Äôs glava bo postala vibrator,Äôs rocaj. Žametno mehak material in ukrivljene oblike s spodbudno postavljeno del o sredstvih gredi, da se pocuti cudovito grozo, ko jo vstavite. Vendar pa lahko vibrator vam veliko vec kot to, saj ima tudi 10 vibracije nacine, tako kot masažo palico. Tam je motor na gredi, ki jih je mogoce upravljati loceno od masažnega palico. Nacini vibrator,Äôs vibracij lahko nastavite s pritiskom na gumb. In najboljše bit, Ai vibrator ima tudi funkcijo segrevanja na notranji ukrivljeni del, ki greje vibratorja do prijetne temperature. Funkcija segrevanja lahko, seveda, treba nadzorovati loceno od nihanj in se zato lahko uporabljajo brez obracanja vibracije naprej.

Lahko se napolni z priloženim USB kablom. Popolna dolžina 22.2 cm, vstavljanje globina vibrator 10 cm, vibrator vò 2,6-3,4 cm, masaža palico vò 5,1 cm. Silikonski s poliuretansko prevleko, ABS.

Znamka

You2Toys

Dodatne informacije

Teža 303 kg
Dimenzije 330 × 125 × 90 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP