STE POZABILI PODATKE ?

Pillow Talk Cheeky Pink

85,34 

EAN: 4024144603039 Šifra: OR-5923820000 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

, ÄúCheeky,Äù vedno dobra za vzglavnik pogovor
Ta roza masaža palico res ima vse, a (woman,Äôs) srce poželi:! Super barve, lepe krivulje, mehko podlago, malo blešcic in seveda vzbuja vibracije. Vas zanima še?

, ÄúCheeky,Äù je kot nalašc za blagodejno stimulira vse erogene cone so. Masaža palica lahko dosežejo vse svoje posebne pike, ker ima okroglo glavo in prožnega vratu Feel kako masaža palico drsi po celem telesu, skoraj sama po sebi, zaradi svoje žametno mehko površino. Ko pa je, ce želite, da bi lahko z gumbom na teksturo gredi pustiti, da sprosti svojo moc. Vendar pa ta gumb ni navaden gumb, Ai je pravi Swarovski kamen, ki blešci lepo, ko se ujame svetlobo.

Vendar ta masaža palico doesn,Äôt samo poglej dobro, Ai ima tudi veliko na ponudbo kot tudi. Vaša nova najljubša ima mocan motor, ki lahko zagotovi globoke vibracije (s pritiskom na gumb), ki vas bo katapult v ekstazo. Pritisnite gumb navzdol za vec treba prilagajati vibracije, dokler ne boste našli enega, ki je pravi za vas. Masaža palica ima vec hitrosti vibracij. Masaža palico ima funkcijo Quick-Off, ki obrne off takoj tudi. Ima kljucavnico potovanja, kot tudi, da preprecuje, da bi se vklopili in zato preprecuje neprijetno trenutke. Ce je vaš novi ljubimec zmanjka moci, jo lahko preprosto napolnite s priloženim USB kablom, Ai it,Äôll potem pripravljen za naslednji krog zabave. Kaj še cakaš ?!

Celotno dolžina 20 cm, vò 3,9 cm.
Silikon.

Znamka

PILLOW TALK

Dodatne informacije

Teža 435 kg
Dimenzije 235 × 140 × 55 cm
Barva splosna

,

Material

Celotna dolžina

TOP