VP001 VS. DuoExtreme Profess.

97,54 

Check Na zalogi

Predviden rok dostave: 7 - 10 dni

Opis:

VP001 Vagina Set DUO ZELO STROKOVNO

4-del komplet za vaginalne užitke!
Celovit sklop z 1 podjetje, ovalni prisesek in 1. krogu prisesek za intimno podrocje. Narejena je iz prožnega materiala. Vkljucuje batne crpalke s cevjo in tlacno regulator, ki omogoca intenzivno sesalno obcutek s tlakom do 600 mbar. Združljivo s vstavljanja FRvñHLE cev nadalje povecati prijetno obcutek. so vkljucene 2 odstranljivo pritrditev rokavi.

Oba vagina vakuumski priseski stimulira pretok krvi v intimno obmocje, ki povecuje vlažnost vagine je, poveca obcutljivost in poveca nivo vzburjenosti. Prav tako cutno poveca velikost sramnih ustnic in klitorisa. Gibka prisesek lahko popolnoma prilagodi obliki vagine je ustvariti ucinkovito in intenzivno vakuuma. Združljivo FRvñHLE cevjo se lahko vkljucijo v trdno priseska. To še dodatno poveca sesalni ucinek na notranji strani vagine, ki poveca užitek še toliko bolj. Enostaven za uporabo in primerna tudi za menopavznih težav intimno obmocju

prisesek ovalno: globoko 12 cm, širok 7,5 cm, 8,5 cm globok;
priseska krog:. vò 6 cm . PC, PPR, PVC.

Specifikacije:

Barva splosna

Material

Brand

Fröhle

ACCOUNT
Lista želja
PRIJAVA
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabili geslo? Prosimo, vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

TOP
Arrow

VP001 VS. DuoExtreme Profess.

97,54 

Check Na zalogi

Košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodano k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA