Warning: A non-numeric value encountered in /home/portiaer/public_html/wp-includes/cron.php on line 847
Smile Double Cock Cage | Portia Erotica Sex Shop

STE POZABILI PODATKE ?

Smile Double Cock Cage

24,34 

EAN: 4024144581122 Šifra: OR-5774050000 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

To isn¬ ¥ t samo za penis, da je v središcu pozornosti v tem obrocu, ampak tudi v modih, ki so eroticno obkrožene. penis / testis obroc je izdelan iz dveh fleksibilnih plošc (vò 4 in 4,5 cm): penis potisne ceprav enega od obrocev in drugi obroc potegnil cez mod, tako da se rahlo dvigne. Obroci so spojeni z zanko, ki leži med dnom penis in zacetkom mod. Mini vibrator se lahko postavi v to zanko. Obroci ustvarjajo ucinek zastoje kri zaradi cesar postavitev težje in trajajo dlje in toy¬ ¥ s tesno prileganje in rahel pritisk na njegovih kronskih draguljev zagotavlja izjemno stimulacijo. Stimulacija se spet povecala, ko so vibracije mini vibratorja vklopljen. Te vibracije, da se erekcije še težje in še dlje.

Vendar pa isn¬ ¥ t samo gibljivost, ki je zadovoljil, ampak tudi partner. Partner bodo uživali trdne pritiskov v kombinaciji s prebojnimi vibracije za pa dolge man želje, saj nosi igrace povecuje tudi njegovo vzdržljivost. Igraca je narejena iz mehkega, koži prijaznega silikona, zato je kot nalašc za to, da med dvema potenje BODYS, saj doesn¬ ¥ ne motijo ??seksu. Zahvaljujoc dvojno stimulacijo, seks je bolj intenzivna in višek lahko podaljšamo za njo in njega.

7,5 cm vibro-tocka odstranljiv in se lahko uporabljajo loceno, tako da lahko 7 vibracije ritmi cutiti tudi na drugih obcutljivih delih telesa, npr nipples, ana ali klitoris. Obstaja 7 mravljincenje vibracij ritmi, da izberejo, Ai od obcutljivih tresljaje, pulzirajocega ritmov

vò prožnih obrocev. 4 in 4,5 cm. Material: silikon. Vkljucuje baterije.

Znamka

Sweet Smile

Dodatne informacije

Teža 68 kg
Dimenzije 120 × 70 × 35 cm
Barva splosna

Material

TOP