STE POZABILI PODATKE ?

Cloneboy Suction pink

60,94 

EAN: 8717953156693 Šifra: OR-5318550000 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Vibrator za njegovega, Äúbest asset,Äù!
There,Äôll bo priložnost prihaja, ki jih lahko uporabite, da vam partner zelo posebno in osebno darilo, npr rojstni dan, obletnico, božic ali Valentine,Äôs dan. Torej, zakaj don,Äôt jim daš repliko penisa?

narediti trajno replika penisa v najboljši luci s tem penisom kloniranja niz. Ne bo tako osebno in izjemno realisticen dildo, kot to kjerkoli na svetu! To je zelo enostavno klon vaš penis z navodili korak za korakom. Naredite kopijo nabreklega penisa (s penisa zanko podpira) v kalup z uporabo 3D gel, ai to traja le nekaj minutah. Ti naj bi nato napolnite kalup s silikonsko gumo. Po 24 urah se bo postavil izvirno kopijo vašega penisa. Boste lahko, da se vozi tako kot divje, kot bi pravi penis, zahvaljujoc integrirani prisesek

Boste našli vse, kar potrebujete za kloniranje penisa v ths nastaviti:. Kalupa ( se set,Äôs zunanja embalaža), penisa zanke, rokavov, malo steklenice z strjevanje, 2 x 3D gel, silikonskega kavcuka, 1 par plasticnih rokavic, lesena lopatice odstranimo podrobna navodila. Zadostna za penis (ko pokoncna) v višini do 20 cm in vò znaša do 4 cm. Obstajata dve veliko 3D gela v nizu, tako da lahko poskusite znova, ce je kloniranje doesn,Äôt iti prav prvic.

Znamka

Cloneboy

Dodatne informacije

Teža 648 kg
Dimenzije 240 × 80 × 80 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP