Suck-O-Mat 2.0

364,78 

Check Na zalogi

Opis:

Sistematicno nadaljnji razvoj prvega Suck-O-Mat! Omrežna-powered masturbator
v športno in elegantno obliko z LED merilnik hitrosti zaslonu. Novi model je 100% mocnejši kot njegov predhodnik in motorjem, z mocjo 60 W, zdaj ponuja do 200 sesalnimi impulzi na minuto. Sesanja O-Mat 2,0 izstopa tudi zaradi svoje zelo realisticen in eno-of-a-kind simulacijo blowjob. To je mogoce uživati ??prostorocno in – podobno kot pri avtomobilu – v 8 + 1 razlicnih orodij:

1. prestava: rocnim nacin sesanja v 6 hitrostih
2., Äì9th prestavo: 8. popolnoma samodejni nacin sesalne z nepredvidljivimi intervalnih vzorci za povsem nakljucno in realisticno blowjob obcutek. Uporabnik lahko moti prednastavljenih vzorcev v vsakem trenutku prilagoditi hitrost posamicno. To pride prav, ko želimo hitro orgazma ali odložiti vrhunec malo uživati ??obcutek še dlje. Sesanja-O-MAT 2,0 nato samodejno preklopi na 1. (rocno) orodja in ohranja želeno hitrost do srecnega konca.

Tulec je tudi optimizirana za Suck-O-Mat 2,0:
Zdaj je stimulirajocega štrlin na notranji strani in se lahko v kombinaciji z vkljuceno tesno prilega pokrovu za povecanje okoli oprijem penis in pustiti stimulacija dosegli nove višine.

pride z daljinskim upravljalnikom, avto adapter, 20 ml Samo Glide mazivo in crno filtrom. Vkljucuje tudi AC napajalnik 230 Evropska cep, izhod 12V. 5V USB prikljucek. Celotna dolžina 26.3 cm, globina vdiranja 11 cm, dolžina rokav 15,7 cm vò 2,5 cm (fleksibilen). ABS, PVC, TPE, str.

Specifikacije:

Barva splosna

Material

Celotna dolžina

Znamka

Suck-O-Mat

ACCOUNT
Lista želja
Lista želja
PRIJAVA
Create an account

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabili geslo? Prosimo, vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

TOP
Arrow

Suck-O-Mat 2.0

364,78 

Check Na zalogi

KOŠARICA 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodano k listi želja!