ONYX+ Lisa Ann

279,38 

Check Na zalogi

Predviden rok dostave: 7 - 10 dni

Opis:

Za ljubitelje Lisa Ann!
Popolnoma avtomatska Mastrubatorji s pikcasto tulec narejen iz koži podobne strukture. Vkljucuje škatlo iz eroticne zvezde Lisa Ann s podpisom in kovancev, ki jih je mogoce unovciti na FeelLisaAnn.com. 10 javni obroci znotraj Mastrubatorji zagotavljajo zelo intenzivno stimulacijo. ONYX + Lisa Ann je mogoce povezati z združljivimi partnerskih igrace preko Bluetooth ali WiFi za realisticno seks na daljavo. Patentirani Teledildonic senzorji prenos gibanja partner,Äôs na masturbator. Integrirana programska oprema omogoca uporabo masturbator na spletni strani FeelMe.com. Spletna stran sinhronizira masturbator z kodiranih video, virtualne resnicnosti, iger in spletne kamere. V interaktivnem nacinu, lahko dolžina in hitrost udarcev treba nadzorovati z masturbator sam, ai lahko udarcev treba prilagoditi partnerski igraco ali spletne vsebine. ONYX + Lisa Ann se lahko uporablja tudi v rocnem nacinu, lahko Ai hitrost masažno funkcijo, se meri v tem nacinu. Vkljucuje USB kabel.

Celotna dolžina 26,3 cm, vstavljanje globina 16,5 cm, notranji vò 4-4,5 cm. ABS, POM, TPE.

Specifikacije:

Barva splosna

Material

Brand

Kiiroo

ACCOUNT
Lista želja
PRIJAVA
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabili geslo? Prosimo, vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

TOP
Arrow

ONYX+ Lisa Ann

279,38 

Check Na zalogi

Košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodano k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA