AKCIJA 50% off. Preberi več .

Hitri dobavni rok.

ONYX+ Jessica Drake

279,38 

Check In stock

EAN: 8719324994736 Šifra: OR-05998590000 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Za ljubitelje Jessica Drake!
Popolnoma avtomatska Mastrubatorji s pikcasto tulec narejen iz koži podobne strukture. Vkljucuje škatlo iz eroticnega zvezda Jessica Drake s podpisom in kovancev, ki jih je mogoce unovciti na FeelJessicaDrake.com. 10 javni obroci znotraj Mastrubatorji zagotavljajo zelo intenzivno stimulacijo. ONYX + Jessica Drake je mogoce povezati z združljivimi partnerskih igrace preko Bluetooth ali WiFi za realisticno seks na daljavo. Patentirani Teledildonic senzorji prenos gibanja partner,Äôs na masturbator. Integrirana programska oprema omogoca uporabo masturbator na spletni strani FeelMe.com. Spletna stran sinhronizira masturbator z kodiranih video, virtualne resnicnosti, iger in spletne kamere. V interaktivnem nacinu, lahko dolžina in hitrost udarcev treba nadzorovati z masturbator sam, ai lahko udarcev treba prilagoditi partnerski igraco ali spletne vsebine. ONYX + Jessica Drake se lahko uporablja tudi v rocnem nacinu, lahko Ai hitrost masažno funkcijo, se meri v tem nacinu. Vkljucuje USB kabel.

Celotna dolžina 26,3 cm, vstavljanje globina 16,5 cm, notranji vò 4-4,5 cm. ABS, POM, TPE.

Specifications

Teža 1525 kg
Dimenzije 305 × 145 × 110 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

Znamka

Kiiroo

Sledite nam
MOJ RAČUN
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Vaša košaria 0

Added to wishlist!