AKCIJA 50% off. Preberi več .

Hitri dobavni rok.

PET Mega-Bator Pussy White/Cle

242,78 

Check In stock

Opis

Samodejno fafanje, Ai neposredno iz tablete!
Inovativen masturbator z odprtino nožnice zagotavlja intenzivno masturbacija izkušnje, ker je motor, ki lahko dajo tudi preobrat in suvanja gibanja. Izkušnje lahko uživate s pritiskom na gumb na zelo moderno Touch Control Pad. Potisna in vrtecih funkcije so v 5 hitrosti in 10 nacinov in zagotavljajo koncni užitek. Vkljuceni imetnik tableta omogoca gledanje eroticni film ali pogled na privlacnih slik za vizualno zadovoljstvo na pametnem telefonu ali tablicnem racunalniku. Vkljucen prisesek je zelo mocna in omogoca prostorocno zabavno mogoce. Masturbator je vodoodporen tudi kar pomeni, da ima rad zabavo v kadi ali tuš, kot tudi. Masturbator lahko odstranite s cisto. V masturbator palice na dnu zaradi magneta, Ai kar pomeni, da se lahko znova in znova vnesti brez upogibanja / meckanja. Vkljucuje USB kabel.

Celotna dolžina 27,9 cm, vstavljanje globina 7,6 cm. TPE, ABS.

Specifications

Teža 890 kg
Dimenzije 400 × 120 × 115 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

Znamka

Pipedream Extreme Toyz

Sledite nam
MOJ RAČUN
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Vaša košaria 0

Added to wishlist!