STE POZABILI PODATKE ?

Turbo Thrust Copper

97,54 

fleshlight logoorion 200x200 - Turbo Thrust Copper

Opis

Tako dober, kot pravi usta!
V masturbator-baker barve, ÄúTurbo Thrust,Äù vam bo dal koncni udarec delo! Ima inovativen odprtino, ki omogoca prodor na tri ravni mogoce, in ki ustvarja intenzivno sesanju ucinek. Prefinjeno igraca ima tudi stimulativno predor, ki bo v veselje od zacetka do konca. Vaša najboljša sredstva lahko uživajo cudovit obcutek vdor v usta in se dobro v lasti pohlepnih ustnic. To lahko nato iti po, Äòtongue,Äô in uživajte stimulacijo grozo pred pritisne v grlu znova in znova, ai bo tako hitro ali pocasi, kot si želi.
Tunel užitek je razdeljen v tri razlicne utori in pikcastih obmocjih, in vsako podrocje tece gladko od enega do drugega. Intenzivnost stimulacije ostaja enaka. Premer celotnega užitek predoru je cudovito tesen po penetraciji, ki je še posebej spodbudno in zelo vzbuja.
, ÄúTurbo Thrust,Äù omogoca odkrili povsem novo dimenzijo užitka!
Masturbator mogoce odstraniti iz prozorna, primerna za cišcenje. Popolna dolžina 25 cm, vò prilagodljiv. TPE (Superskin).

Znamka

Fleshlight Sex izdelki za moške

Sex izdelki za moške.  Fleshlight je blagovna znamka umetnih nožnic, oralnih ali analnih seks igrač. Je samozadovoljevalni pripomoček, ki ga uporabimo tako, da penis vstavimo v njegovo odprtino.

fleshlight logoorion 200x200 - Turbo Thrust Copper

Dodatne informacije

Teža 705 kg
Dimenzije 295 × 100 × 100 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP