STE POZABILI PODATKE ?

Pulse Duo

169,58 

EAN: 5060354560419 Šifra: OR-5883690000 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Cisti užitek za pare in moške, AI tudi brez erekcije!

Obicajno moški vrhunec potrebuje moškega, da imajo erekcijo. Raziskave so sedaj pokazale, da visoko amplitudo nihanja na frenulum, ki je del moškega ana, lahko privede tudi do orgazma – ni potrebna erekcija za to. Do sedaj se je to znanje le bila uporabljena za razvoj medicinskih pripomockov za ljudi, ki imajo s poškodbo hrbtenjace, tako da lahko ejakulirajo in imajo otroke, kot tudi. Utrip Duo zdaj uporablja tudi te oscilacije za sex igrace. Patentiran PulsePlate tehnologija se ponaša z nizko frekvenco impulzov plošco je je prejel številne nagrade že.

Ponavadi je erekcija potrebna pri uporabi konvencionalne masturbator. Lupinastega Pulse duo Mastrubatorji lahko tudi moški z erektilno disfunkcijo uporabljati. To je zato, ker so žametno mehki silikonski krila priložiti svojo najboljšo sredstvo – ni važno, ce je penis je pokoncna ali ne. Ana se samodejno postavi na poseben nacin, tako da je PulsePlate pociva proti njegovi obcutljive frenulum. Vibracije potem naj ga doseže orgazem zanesljivo – tudi ce penis ostane mlahav ves cas

masturbator ima šest razlicnih nacinov za svoje nihanj in dodaten nacin turbo.. Glede na informacije manufacturer,Äôs, ki jih ponuja 25% vec moci od svojega predhodnika. Integriran anti-stall senzor preprecuje PulsePlate od blokira, ko je uporabila prevec pritiska.

masturbator lahko tudi temeljito stimulacijo penisa s tipicno gor in dol gibanje. Toda pri moških z erektilno disfunkcijo bi bilo bolj zanimivo, da se lahko Pulse Duo se uporablja tudi brez dodatnega gibanja stimulacijo, Ai podobne naprave, ki se uporabljajo v zdravstvu.

Utrip duo je inovativen igraca za pare tudi: baza igrace oddaja tudi intenzivne vibracije, ki lahko ženska enostavno upravljanje preko daljinskega upravljalnika. Masturbator se lahko uporablja kot laicni o vibrator ta nacin in ponuja tudi 3 vibracije intenzivnosti. Clovek lahko uživajo nihanje PulsePlate ob istem casu in njihov nadzor s pritiskom na gumb na igraco. Misijonarski ali cowgirl položaj so najbolj primerni za to, saj je igraca potekala v položaju, glede na telesno težo. To omogoca zelo posebno vrsto prostorocno ljubljenja.

masturbator je 100% vodotesen. To je mogoce ponovno napolniti z vkljuceno magnetno polnilnik z USB kablom. je vkljucena tudi torbica za shranjevanje. Popolna dolžina 11,7 cm, vò 3,5 cm. Silikon, ABS.

Znamka

Hot Octopuss

Dodatne informacije

Teža 345 kg
Dimenzije 160 × 100 × 100 cm
Barva splosna

Material

Celotna dolžina

TOP