AKCIJA 50% off. Preberi več .

Hitri dobavni rok.

Tenga Flex Silky White

60,94 

EAN: 4560220555866 Šifra: OR-05319010000 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

vas spodbuja, kako vam je všec!
Bela Tenga Flex,Äôs zadovoljstvo predor je mehka in prožna, in Äòsurrounds,Äô tako da vaš penis, da lahko zadovoljstvo, da s svojimi razlicnimi teksturami in ravni stiskanje, Ai nekaj podobnega ženskih vaginalnih mišic storiti. Poleg tega so fleksibilni zunanji sleeve,Äôs spiralne oblike utorov premikati naprej in nazaj vsakic rokav dobi premikate gor in dol in se pocuti popolnoma neverjetno. Višina stimulacije je mogoce nadzorovati s tem, kako težko je oseba stisne, Ai it,Äôs povsem odvisno od vas!

Vendar je to mogoce dopolnjevati, ker je tudi luknja na vrhu igrace. Samo s prstom pokrije luknjo, nato pa uživajte v sesalni effect,Ķ

Predor užitek je treba odstraniti iz zunanje zadeve po uporabi in je treba ocistiti s tekoco vodo. Pokrovcek mora biti obrnjena navzven, tako da je zrak suh rokav plocevinko na integriranem palico

Celotna dolžina 15 cm, globina vstavljanja 14.5 cm, vò 1,3 cm
Material:.. Elastomed.

mazilo so vkljuceni vzorec in navodila.

Specifications

Teža 363 kg
Dimenzije 205 × 105 × 70 cm
Barva splosna

,

Material

Celotna dolžina

Znamka

TENGA

Sledite nam
MOJ RAČUN
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Vaša košaria 0

Added to wishlist!