STE POZABILI PODATKE ?

Titan / Cliona Set Purple

286,70 

EAN: 8719324994699 Šifra: OR-5998320000 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Sex 2.0!

Titan in Cliona couple,Äôs set vam ponuja cel svet eroticnih možnosti, Ai v analognem nacinu, ampak predvsem v spletni nacin.

Komplet vsebuje visoko kakovostno masturbator in razporeditev na vibator a. Zahvaljujoc teledildonic funkcije, ki jih lahko povežete igraca za vaše partner,Äôs igraco, eroticno spletnih vsebin ali drugih clanov ali Kiiroo skupnosti. To je mogoce enostavno narediti v nacinu Bluetooth preko FeelConnect aplikaciji ali wifi. Poseben vrhunec: igrace so patentirani senzorje na dotik. Senzorji prenos gibanja partnerja igraca za svojo igraco. Ce sama ženska užitke z Cliona, bodo njeni gibi se posreduje masturbator. Deluje tudi v drugo smer tudi, ai ona se bo zadovoljil s toplo vibracij, ko se je igra s Titana. Istospolna seks je tudi možno. Za veliko prijetnih ur v vsakem ozvezdju in ne glede na to, kaj je razdalja

Vendar Cliona in Titan izstopajo tudi sami.

Ureditev na vibrator ima Cliona cudovita ergonomska oblika, ki užitkov bodisi vagino ali klitoris. Njegove prirocne velikosti žep pomeni, da it,Äôs popoln spremljevalec med potovanjem ali na poti. V 4 vibracije nacini zagotavljajo razlicne možnosti ljubljenja. To je mogoce nadzorovati povsem intuitivno z rahlimi dotiki. Cliona je polnjenje in vodotesno.

Titan je realna Masturbator z odstranljivim utorjen tulca. V 9 VIBRO-krogle znotraj masturbator zagotoviti dosledno stimulacijo in jih je mogoce uporabiti v 6 razlicnih nacinov. Titan se lahko nadzoruje tudi na zabaven nacin, s svetlobo dotakne. Prav tako je vodoodporna in ponovno polnjenje.

Vkljucuje 2 USB kabel in 1500 kovancev, ki jih lahko unovcite na spletni strani FeelPornStars.com.
Cliona: 11,5 x 5 x 4 cm. Silikonski z PU prevleko, ABS
Titan. Popolna dolžina 22,1 cm, globina vstavljanja 19 cm

Znamka

Kiiroo

Dodatne informacije

Teža 1530 kg
Dimenzije 295 × 190 × 110 cm
Material

TOP