STE POZABILI PODATKE ?

NOVO!

Flexxio

157,38 

Počisti
EAN: 4041937313074 Šifra: OR-5944580000 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Eden za vse!

V couple,Äôs vibrator BeauMents Flexxio je vecnamenski, polnilna vsestranski, da ugaja moški in ženske enako. Za izpolnitev tega cilja, je opremljen z 2 motorji, Ai 1 na vsaki strani: odvisno od vaših želja, lahko motorji uporabljati loceno ali skupaj za stimulacijo razburljivo. Flexxio je izdelana iz mehke in predvsem prilagodljivo materialno mešanico, tako da je lahko ukrivljen v poljubnem položaju. To je vodoodporna in ima 10 razlicnih nacinov vibracij. Flexxio lahko enostavno upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom.

V svoji osnovni obliki, lahko Flexxio uporablja kot Ureditev na vibrator, ki zagotavlja stimulativno vibracije na vsaki željeni del telesa. Moški lahko jo uporabite tudi kot petelin prstan. Oba vibracijski konci nato postavi na vrhu in v spodnjem delu penisa na zaciniti handjob ali blowjob. V tem položaju Flexxio užitke tudi njegova jajca in klitoris med spolnim odnosom. Za izjemno intenzivnih vrhuncev lahko clovek vstavite tudi manjši konec v svoj anus, rahlo upognite Flexxio in njegovo presredek masaža z drugega konca. Karkoli se pocuti dobro.

Vendar Njene želje niso izpustili. Flexxio stimulira njeno G-tocko in klitoris hkrati. Samo vstavite manjši konec vaginalno in upognite Flexxio do sedi nad klitoris. Med spola so couple,Äôs vibrator nato stimulira penis ter

Celotna dolžina 19.5 cm, vò 4,5 cm, vibrator. 2,3 cm (en stranski), Ai 3,2 cm (druga stran). Silikon, ABS. Vkljucuje daljinski upravljalnik in USB kabel.

Znamka

BeauMents

Dodatne informacije

Teža 257 kg
Dimenzije 235 × 130 × 50 cm
Barva

,

Material

Dolžina

Premer

Product Icon

TOP