STE POZABILI PODATKE ?

NOVO!

Atom Plus Cock Ring

120,78 

EAN: 5060354560617 Šifra: OR-5932140000 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Zasunom in testis obroc, v kombinaciji z mocjo dveh motorjev!

, A ¢ world,Äôs prvi fleksibilni petelin prstan z 2 motorji!
, A ¢ Par in solo stimulacija je mogoce
, A ¢ Ergonomicen dizajn
, Ä ¢ 10 vibracije nacini

boste imajo novo generacijo petelin obroci v roki z “Atom Plus” kurac / modo prstana iz Hot Octopuss. Tako vi in ??vaš partner bo lahko uživali intenzivne vibracije skupaj, zahvaljujoc dvema motorjema!

Za razliko od obicajnih petelin obroci je, ÄúAtom Plus,Äù je world,Äôs prvi petelin / testis prstan, ki ima dve mocni motorji in je še vedno zelo fleksibilen kar pomeni, da it,Äôs lažji za uporabo, saj jih won,Äôt imeti nadzor nad dva locena naboje. Lahko vklopite globoke vibracije res z lahkoto-srebrne barve nadzorni plošci, bo Ai motorji zacnejo ropot takoj. Lahko prilagodite intenzivnost vibracij, ki ustrezajo vašim potrebam z drugim pritiskom na gumb. Obstaja 5 vibracije ritmi in 5 vibracij hitrosti med katerimi lahko izbirate.

lahko uživate v solo stimulacijo, saj you,Äôll lahko cutijo vzbuja vibracije na spodnjem delu penisa in presredka, zahvaljujoc 2 motorja in velika površina. To pomeni, da lahko tudi neverjetno orgazem med masturbacijo. Vendar pa lahko tudi delite to izkušnjo s svojim partnerjem, saj lahko tako dobicek iz vibracij, ai petelin ring,Äôs površinske prenaša vibracije neposredno na klitoris, kar pomeni, da you,Äôll tako imajo veliko zabave skupaj!

vodo in ponovno polnjenje. Velikost: 120 x 30 x 60 mm. Prilagodljiv. Material: silikon, ABS. Vkljucuje vrecko za shranjevanje, prirocnik z navodili in USB kabel.

Znamka

Hot Octopuss

Dodatne informacije

Teža 198 kg
Dimenzije 160 × 100 × 65 cm
Barva

Material

Dolžina

Premer

Product Icon

TOP