Blog o izdelki
Posted in

Nova serija luksuznih spolnih igrač Cleopatra

cleopatra vibrator
Posted in

Nova serija luksuznih spolnih igrač Cleopatra. Ta oznaka je namenjena samozavestnim ženskam, ki imajo radi skrivnost in ki nočejo zamuditi pridiha razkošja, ko gre za izpolnitev njihovih želja. Gumb na vsaki spolni igrači je izdelan iz visokokakovostnega črnega silikona in je v sijoči odsevni obliki, obdan pa je tudi z lepimi dragulji. Vsi ti modeli nove nalepke so vodoodporni, kar pomeni, da se vam Cleopatra lahko pridruži na sproščujoči kopeli ali prhi. Igrače lahko napolnite s kablom USB.

Ležeči vibrator “Clitoral Vibrator” (številka izdelka 05987470000) je uspešen vsestranski uporabnik za vse erotične priložnosti. Po zaslugi ergonomske oblike se popolnoma prilega ženskim konturam. Njegovih 10 močnih načinov vibracij pomeni, da ga je mogoče uporabiti za točkovno stimulacijo ali za masažo celotnega telesa.

Masažna palica “Masažni palček” (številka izdelka 05987550000) stimulira vsa žarišča telesa. Ima ergonomsko oblikovano krivuljo in 10 načinov vibriranja, kar pomeni, da lahko zato težko doseže območja na hrbtu osebe in celo lajša tudi rahlo napetost. Odličen je tudi za neposredno stimulacijo točk užitka, npr. bradavičke, klitoris, moda in presredek.

Prilagodljiv “Vibrator točke G” (številka izdelka 05987630000) je kot nalašč za točko G. Z ukrivljeno gredjo in konico, ki je proti koncu debelejša, lahko do prostih točk pride neposredno in prilagodljivo. Ko je enkrat na svojem mestu, njegovih 10 različnih načinov vibracij poskrbi za ognjemete užitka.

“Zajčji vibrator” (številka izdelka 05987710000) je pravi vsestranski ponudnik užitkov, ki hkrati stimulira točko G in klitoris z 10 močnimi načini vibracij. Z ukrivljeno konico doseže točko G neposredno, medtem ko prst podobna stimulacijska roka na prijeten način masira klitoris.

Razkošne spolne igrače znamke Cleopatra so dobavljene v čudoviti črni embalaži z zlatimi detajli. Poudarek je na ustreznem izdelku in njegovih lastnostih, ki so vidne na strani embalaže. Izdelek je viden za pretisnim omotom, ko je sprednja stran škatle odprta. Škatlo je mogoče enostavno odpreti in zapreti, ker ima magnetni pritrdilni element.

Sledite nam
MOJ RAČUN
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Vaša košaria 0