O vibratorjih
Posted in

Nakup vibratorja ali dilda

Posted in

Vibrator naj nikakor ne bo nekaj zaradi česar bi vam bilo nerodno stopiti v trgovino s tovrstnimi pripomočki saj lahko nakup opravite tudi kar v udobju lastnega doma preko interneta. Vibrator vam varno in diskreno zapakirajo tako, da ne bo nihče vedel kaj ste dejansko naročili in tako posledično ne bo neprijetne rdečice, ko vam poštar prinese naročen paket.

Ste čisto zmedeni med vsemi vibratorji na tržišču in sploh ne veste katerega bi izbrali? Brez panike, pojdimo lepo po vrsti, in preglejmo prednosti in slabosti vsakega iz med njih. Kateri so najpopularnejši, najzanimivejši, najbolj preprosti za uporabo in kateri imajo največ nastavitev. Vse to, si bomo ogledali v današnji objavi o vibratorjih. Na koncu boste sigurno vedeli, katerega izbrati.

Začeli bomo z najpopularnejšim vibratorjem, tako imenovanim zajčkom oz. rabbit vibratorjem. Rabbit vibrator je vibrator, ki resnično poskrbi za skoraj vse. Zajček običajno posnema moški spolni ud, vendar ima na koncu presenečenje, saj se glavica tega uda vrti in tako stimulira vašo G točko. Vendar to še zdaleč ni vse, prava vrednost rabbit vibratorja, zaradi katere je obnorel svet, je nastavek v obliki zajčjih ušes (od tu tudi ime), ki stimulira klitoris. Tako imate zadovoljeni dve erogeni coni, če želite zadovoljiti še tretjo, si lahko zraven omislite še analni čep, potem pa vam res nič več ne bo manjkalo.Poleg zajčka, G točko in klitoris hkrati stimulira tudi t.i. We-Vibe. Silikonski nastavek z daljincem, ki vibrira in je vodoodporen. Vsekakor vreden razmisleka.

 

Recimo, da ne želite vaginalnega vibratorja, brez skrbi obstajajo tudi vibratorji, ki so namenjeni stimulaciji izrecno klitorisa. Te vrste vibrator se uporablja tako, da se ga enostavno namesti na klitoris, potem pa se enostavno prepustite prijetnim vibracijam, ki vas odpeljejo v nebesa. Če vas zanima te vrste vibratorji, vam naj namignem besedo- metuljček.

Tudi vibrator namenjen izrecno vaginalni stimulaciji obstaja. Ste že slišali za vibracijski jajček? Spada namreč med najbolj popularne spolne igračke za ženske. Vibrator v obliki jajčka lahko vstavite v anus ali vagino, nato pa z daljincem (ki deluje na 20m) vklopite (ali pa ga vklopi vaš partner) in ga nastavite na, do 7 različnih, hitrosti vibriranja. Naj omenim še, da je jajček vodoodporen ter da lahko vibrira, utripa ali pa se v vas dviga in spušča.

 

Za konec pa še vibratorji, ki stimulirajo anus. Anus seveda lahko stimulirate tudi z vibratorjem, ki je namenjen vaginalni stimulaciji. Vendar je, če ne iz drugih razlogov, iz higienskih razlogov pametno razmisliti o vibratorju namenjenemu izrecno stimulaciji anusa. Te so ponavadi malo manjši in v obliki trikotnika. Vsekakor priporočam vibrator za stimulacijo anusa in še zajčka, da boste resnično popolnoma zadovoljeni.

 

 

Morda ste mislili, da sta vibrator in dildo sopomenki, a naj vas razsvetlim, da čeprav oba posnemata in nadomeščata moški spolni ud, ne gre za isto zadevo. Vibrator je pravzaprav dildo, ki vibrira. Dildo z baterijami. Vibrator tako s tresenjem vzburja naše erogene cone.

Ste vedeli, da so vibrator izumili okoli leta 1880 za zdravljenje ženske histerije? Okoli leta 1900 pa so ga dali že v malo prodajo. Kakorkoli že, vibrator je še kako prisoten v našem seksualnem življenju in nobenega razloga ni, da ga ne bi preizkusili tudi sami. Nič ne de, če niste samski in imate partnerja, lahko ga uporabita skupaj ali pa ko ga ni, mogoče ga preizkusi tudi on, saj je namenjen tako ženskam kot tudi moškim.

 

Izbira vibratorja lahko predstavlja, kar težko nalogo, saj se je ob poplavi izdelkov precej težko odločiti, kaj je najprimernejše za vas. Če ste v teh zadevah popolnoma novi, bi morda bila najboljša izbira vibrator na baterije, ki ima samo gumb za vklop in izklop. Če želite daljše delovanje, več nastavitev hitrosti in moči, pa bi si bilo smiselno ogledati vibratorje na električen pogon. Se radi sproščate v banji? Tudi vodoodporni vibratorji obstajajo.

Seveda je pomembno, da pred nakupom vsaj okvirno veste, kaj želite stimulirati. Klitoris ali G točko? Morda oboje? Če je odgovor oboje, lahko razmislite o tako imenovanem zajčku. Sami tudi najbolje veste, kakšna velikost bi vam najbolje ustrezala. Morda le namig, da so malce manjši vibratorji bolj primerni tudi za analno stimulacijo, vendar presojo vsekakor prepuščam vam.

Potrebno je omeniti, da je potrebno poskrbeti za primerno higieno vibratorja. Še posebej, če je namenjen tako vaginalnim kot analnim užitkom. Odličen, hiter in enostaven način za hkratno uporabo je, da na vibrator med analno stimulacijo nataknete kondom, ki ga pred vstavitvijo vibratorja v vagino, enostavno snamete z vibratorja. Še lažje je seveda, če imate dva vibratorja, enega za analne užitke in drugega za vaginalne. Če želite popoln paket, naj ta za vagino stimulira še klitoris.

Zdaj imate zagotovo že pred očmi vibrator, ki si ga želite. Kar brez sramu, do prve sex trgovine – www.portia-erotica.com  ali za malce prestižnejše vibratorje na www.sex-trgovina.si  Če pa ste prav posebej sramežljivi, pa lahko vse naročite preko interneta.

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Create an account

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?

Moja košarica 0

RECENTLY VIEWED 0