Nekategorizirani@sl

Masažna erotična olja z telo in dušo

Masaža poviša prekrvavitev in sprosti telo, dušo in lahko prevzeme tudi erotično obliko. Vsekakor je užitek za obe strani in da nam poveča sprostitev. Zraven spada seveda tudi pravo olje. Masažna olja naj bi bila dolgo oljnata in dobro negovala kožo. Erotična masaža z nežnimi dotiki, sprostitveno božanje in drsenje po kožo ter vznemirljiva igra z prstnimi deluje ne samo sprostilno, ampak tudi vzburljivo. Dišeči dodatki lahko tudi pozitivno vpliva na duša in skrbijo za posebno počutje.

Magoon nudi veliko izbiro različnih dišav od sadni do aromatičnih za vsako priložnost. Aromatično olje Vrtnica ˝Rose˝ za romantike, ali ˝oriental ecstasy˝ za divje igre. Možnosti najdejo svoje meje v vaše fantazija. Magoon vam želi mnogo veselja in vznemirljivih momentov pri ertotčni masaži.

Razvajajte se z masažnimi olji ,z masažnimi erotičnimi olji, svečami  …

Tagi: erotična masaža, erotična masažna olja, masažno olje , vroča olja, erotična masaža, masažni masažni erotični salon, maserka, masažni pripomočki , erotična drogerija, olja z vročo masažo , masažna sveča

Sledite nam
MOJ RAČUN
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Vaša košaria 0