Nekategorizirani@sl

KONDOM – CONDOMS

Ko pomislimo na kondome, največkrat pomislimo na varnost, ki je v spolnosti zelo pomembna. Vendar pa imajo kondomi poleg pozitivne konotacije, ki je povezana z zagotavljanjem varnosti pred nezaželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi, še grenak prizvok, saj predstavljajo nekakšno oviro, pri svobodnem spolnem odnosu. Veliko moških, pa tudi žensk, trdi, da kondomi zmanjšujejo močne fizične občutke med spolnimi odnosi. Hkrati jih moti, da je spolni odnos in prijetno ter strastno vzdušje potrebno prekiniti , da se na spolni ud natakne kondom. Kaj pa če vam povem, da lahko kondomi vaše spolno življenje popestrijo? Da vam lahko povečajo spolne užitke? Ne mogoče kajne?

Najnovejši kondomi niso le kos debele gume, ki loči vas in vašega partnerja. Vsekakor so sodobni kondomi veliko tanjši kot kondomi v preteklosti. Poznamo kondome, ki so tako dobrega okusa, da vaša partnerka/partner ne bo mogel dočakati, da vas oralno zadovolji. Pa kondome, ki se svetijo v temi, da se niti slučajno ne more zgoditi, da ga ne bi našla/našel. Bi radi, da gre vse skupaj bolj tekoče? Ne rabite zapravljati še za lubrikant, zdaj so na voljo kondomi, ki so že premazani z drsečo snovjo. Kaj pa prezgodnji izliv? Tudi to težavico lahko odpravijo. Omeniti moram tudi rebraste kondome, ki definitivno povečajo užitek vaše partnerice. Ste vedeli, da lahko kondome uporabljate tudi v vodi? Paziti morate le, da ga nataknete pred odhodom v vodo, in da ste pozorni, da s snovmi kot so klor ali milo ne poškodujete lateksa.

Ste vedeli, da obstajajo tudi kondomi za vegane, ki niso prevlečeni s spermicidom? Če ste alergični na lateks, lahko kupite take brez lateksa. Ste za hec? Za zabavno darilo lahko kupite kondome, ki pojejo in plešejo.

Omeniti je potrebno, da je za zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi potrebno uporabljati kondom tako za oralni, vaginalni kot tudi analni sex in to vedno in brez izgovorov. Izgovorov zdaj tako ali tako ne bi smelo biti več. Zato kar takoj do prve bencinske postaje, trgovine, trafike ali sex trgovine. Pravzaprav jih lahko kar takoj naročite preko interneta. Obstaja veliko različnih velikosti, tako, da boste zagotovo našli ustrezno velikost zase.

Blagovne znamke kondomov:

Durex  kondomi

Skins kondomi

Mojo kondomi

Pasante kondomi

Playboy kondomi

Fair Squared kondomi

Billy Boy kondomi

EXS kondomi

Flavoured kondomi

Ribs & Dots kondomi

Natural Feel kondomi

Extra Large kondomi

Extra Safe kondomi

Delay kondomi

Sensation kondomi

Single kondomi

Bulk kondomi

Cheap kondomi

Tag: kondom , condoms, kodnomanija, condom size, kondom durex, kondom 100, kondomi billy boy, secura,  primeren kondom,  najtanjši kondom , velik kondom , condoms , condoms online, monkey , london,  fun factory , barvni kondomi , nevidljivi kondomi, invisigle durex kondom, sensitive kondom, Ritex, sico , skyn, xxl kondom , my.size, billy boy , amor, slimfit

 

 

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Create an account

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?

Moja košarica 0

RECENTLY VIEWED 0