Kompleti za kloniranje za pare

3 / 3
SHOW
  • 16
  • 32
  • 64
VIEW
  • 2
  • 3
  • 4

Komplet za oblikovanje penisa – posebno doživetje
Večini moških se zdi zamisel o oblikovanju penisa zelo vznemirljiva in če lahko njihova partnerka kalup uporabi kot vibrator ali vibrator, je to zanje še bolj vznemirljivo. To lahko omogoči komplet za oblikovanje penisa. Presenetite svojega partnerja z vibratorjem, ki je realistična replika vašega penisa. Zelo vesela bo tega zelo izvirnega darila, še posebej, če se želi razveseliti, pa vas ni doma.

Kako uporabljam komplet za oblikovanje?
Penis je zelo enostavno oblikovati s kompletom za oblikovanje penisa. Komplet vsebuje kalupno cev, kalupni prah, silikon, tekočo kožo in mešalno palčko. Preden karkoli naredite, morate prebrati navodila. Preden začnete mešati prašek, mora biti penis v erekciji. Da bo vaša erekcija trajala dlje, vam priporočamo uporabo obroča za petelina. Nato naredite kalup s pomočjo cevi za oblikovanje. Silikon se nato vlije v cev. Silikon se mora popolnoma strditi, preden lahko vi in ​​vaš partner uporabite edinstveni dildo. Vaš partner lahko še bolj uživa v repliki penisa, če je v kompletu tudi vibrator.

Komplet za oblikovanje – za skupni užitek
S kompletom za oblikovanje se boste še bolj zabavali, če ga boste uporabljali s svojim partnerjem. Vaš partner vam lahko pomaga držati cevko, da se ne premika in bo tako model penisa izgledal še bolj realistično. Vaš partner se bo zagotovo zelo zabaval ob ´kloniranju´ vašega penisa z vami.
Pri uporabi kalupa morate uporabiti lubrikant na vodni osnovi, ker je izdelan iz silikona. Lubrikant bo pomagal, da bo replika penisa lažje zdrsnila. Repliko penisa je treba po vsaki uporabi očistiti z mlačno vodo in milom. Prav tako je treba v rednih časovnih presledkih uporabljati čistilo za igrače, še posebej, če se dildo uporablja zelo pogosto. Repliko penisa je treba hraniti na hladnem, stran od sonca in se ne bo prašilo.

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Create an account

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?

Moja košarica 0

RECENTLY VIEWED 0

Brands

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA