O vibratorjih
Posted in

Kaj je dildo – PENIS ?

Posted in

Če ste prisluškovali kakšni ženski družbi v petek zvečer, brali kakšno žensko revijo ali gledali kakšno romantično komedijo, ste zagotovo zasledili izraz »dildo«. Kaj za vraga naj bi bil dildo? Ste tudi vi najprej pomislili, da je to sopomenka za vibrator? A-a, dildo ni isto kot vibrator. Res je, da gre za spolno igračko v obliki penisa, vendar se od vibratorja razlikuje po tem, da dildo ne vibrira.

Dildoti s vojo obliko največkrat posnemajo moški spolni ud, ni pa nujno, lahko so kakršnekoli oblike. Dildoti nas spremljajo že kar dolgo, saj naj bi bil najstarejši najden dildo star kar 30.000 let. Ta je bil dolg 20 cm, zdaj pa so na voljo tako veliko daljši kot precej krajši. V zgodovini so bili dildoti narejeni iz naravnih materialov kot sta les in kamen, danes pa so največkrat izdelani iz gume ali silikona, vendar si lahko omislite tudi steklenega ali celo kovinskega. Lahko je pristne kožne barve, ali pa divji živo roza. Če ste bolj kreativne narave si lahko dildo izdelate celo sami iz ledu.

 

Dildoti so najpogosteje namenjeni ženskemu samozadovoljevanju, vendar ga prav tako lahko uporabljajo tudi moški. So odličen pripomoček za popestritev spolnosti parov. Lahko ga uporabljate med oralnim ali analnim sexom. Ali pa vaginalnim in z njim zadovoljite partnerico analno. Če isti dildo uporablja več oseb, je nanj, zaradi zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi, pametno natakniti kondom, ki se ga po uporabi enostavno zavrže. Prav tako se priporoča uporaba kondoma, če uporabljate dildo izmenično za analni in vaginalni sex, v takem primeru bi bilo dobro razmisliti o dveh dildotih, tako bo užitek lahko istočasni. V vsakem primeru pa bodite pozorni na pravilno higieno tako dildota kot vseh drugih spolnih igračk.

Ko izbirate dildo zase, morate vedeti kaj želite. Želite dildo, ki bo kar najbolj podoben falusu? Potem izberite takega kožne barve, ki naj bo iz gume ali silikona (kar najbolj naraven je iz najbolj finega silikona, ki se mu reče cyberskin), saj so kovinski ali stekleni pretrdi in prehladni, da bi spominjali na pravo stvar. Morda pa vam je »prava stvar« premalo in želite prav to, potem kar na plano z domišljijo. Izbrati morate tudi pravo velikost in pa seveda debelino, da vam bo v kar največji užitek. Če želite še malce več popestritve, poiščite takega, ki je narebran ali pa ima razne izbokline, večje kot je trenje, več užitka vam bo povzročal.

Tagi : 

   Dildos & Dong, Classic Dildo,Double Dildo, Realistic Dildo ,Strap-On Dildo, Penis,

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Create an account

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?

Moja košarica 0

RECENTLY VIEWED 0