Erotični izdelki za njo

Japonske kroglice

Japonske kroglice

Poznate skrivnost vaginalnih oziroma japonskih kroglic? Japonske kroglice so namenjene krepitvi nožnih mišic ter povečanju elastičnosti vagine. Povečujejo tudi izboljšanje nadzorovanja mehurja in uhajanje urina. Z njimi izvajamo Keglove vaje za krepitev mišic in nožnice. Zagotovo pa je tisti drugi prijetnejši občutek, ki ga japonske kroglice nudijo, občutek draženja vaginalnih mišic, ki vodi do spektakularnega orgazma. Japonske kroglice sestavljata dve med seboj z vrvico povezani kroglici. Obstajajo manjše ali večje, vendar ne večje od štirih centimetrov. Japonske kroglice v notranjosti nosijo še dve manjši uteži, ki z vrtenjem ustvarjata prijetne in vzburjajoče vibracije. Japonske kroglice naj bodo iz kvalitetnega materiala, najboljša sta lateks in silicon saj nikjer ni zarez ali robov, ki bi lahko poškodoval nežno nožnico.

Japonske kroglice – z njimi lahko vadimo kjerkoli

Vaje z japonskimi kroglicami so sila lahke in jih lahko delate medtem, ko ste v službi, v prostem času ali pa pri gospodinjskih opravilih. Japonske kroglice si vstavite v nožnico in stiskajte mišice. Začetna faza naj traja nekje med pet do deset minut, za aktivne Keglove vaje pa je dovolj le deset minut na dan. Telo lahko na vsake vaje odreagira različno zato bodite pazljive, če vas japonske kroglice utesnjujejo ali vas dražijo in vam povzročajo kakršnekoli drugačne bolečine, takrat takoj prenehajte z uporabo. Kasneje, ko se telo že navadi na japonske kroglice pa jih lahko nosite dlje časa in izvajate vaje. Tako bo vasa nožnica utrjena in gibčna. Pred vsakim vstavljanjem kroglic bodite pazljive in uporabite lubrikant!

 

Japonske kroglice in harmonija užitkov

Japonske kroglice nam ob pravilni uporabi lahko nudijo nešteto možnosti ugodja med spolnim odnosom. Uporaba nikakor ni omejena samo na ženski del telesa, z malo domišljije jih lahko uporabijo tudi moški vendar naj bodo japonske kroglice malo manjše kot si jih lahko privoščimo ženske. Japonske kroglice ob uporabi vlažilnega gela tako stimulirajo vaginalne ustnice in klitoris, ki pripeljejo seveda do popolnega užitka. Japonske kroglice v souporabi z partnerjem in domišljijo ustvarijo neopisljive občutke, ki jih prinaša draženje in seveda končni rezultat, ki največkrat vodi do orgazma. Japonske kroglice povečujejo živčno prevodnost in s tem tudi občutljivost ter boljšo čutnost ter posredno izboljšujejo tudi vlažnost nožnice.

Japonske kroglice priporočljive predvsem po porodu

 

Japonske kroglice so izredno priporočljive po porodu, ko se nožnica raztegne in se ohlapnost mišic poveča. Takrat so izredno priporočljive zaradi uporabe Keglovih vaj saj okrepijo ohlapne mišice in jih stisnejo skupaj do te mere, da je nožnica zopet bolj prožna. Keglove vaje lahko izvajamo sede ali leže, ni pa ovira jih izvajati tudi med drugimi opravili. Japonske kroglice naj bodo dobra popotnica za zdravo ohranjanje nožnice.

 

 

Sledite nas
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Mogoče ste še kaj pozabili?
Moja košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0