STE POZABILI PODATKE ?

Corsage

145,18 

Počisti
EAN: N/A Šifra: OR-26112361021 Kategorije: , , , Oznaka:
noir handmade logoorion 300x300 - Corsagenoir handmade logoorion 300x300 - Corsage

Opis

Corsage made out of stretchy power wetlook with lace inserts on both sides and 6 suspender straps. There is a full-length hook fastener at the front and a removable halterneck (straps included). Full-length lacing at the back.

80% polyamide, 20% elastane.

IMPORTANT: there is a separate size chart for NOIR!

 

80% Polyamid + 20% Elasthan

Znamka

noir handmade exclusive

Noir Handmade je leta 2010 ustanovila Roksana Waligora in na več lokacijah danes zaposluje skoraj 60 zaposlenih. Upravljanje, logistika in skladišče se nahaja v Vroclavu, blizu nemške meje. Od tu na stotine izdelkov vsak dan odhaja kupcem v več kot 19 državah. Kaj lahko pričakujete od nas? • kompetentna in prilagodljiva storitev za stranke • Inovativni izdelki • Kakovost v Evropi • Poštene cene • Edinstven obseg velikosti (do 6XL) • Visoka zmogljivost Prepričajte se sam!
noir handmade logoorion 300x300 - Corsage

Noir

Dobrodošli v Noir Handmade! Tu v podjetju Noir Handmade resnično skrbimo in razumemo naše stranke. To izkušnjo želimo narediti za razliko od katere koli druge in tu smo, da se to zgodi. Če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali komentarje, nam pišite. Naš strokovni tim stoji pripravljen in pripravljen pomagati vam pri vsem, kar potrebujete. Noir Handmade se vedno in vedno osredotoča na storitve za stranke in kakovost. Vsaki stranki ponujamo popolno garancijo zadovoljstva, tako da ste lahko prepričani, da bo vsak izdelek v prihodnjih letih zagotavljal užitek in čutni užitek. Priporočamo tudi, da si ogledate zgornje točke, posebej napisane, da vam pomagamo razumeti malo več o našem podjetju, kako si lahko pomagamo in zakaj bi morali nakupovati pri nas! Veselimo se sodelovanja z vami!
noir handmade logoorion 300x300 - Corsage

Dodatne informacije

Teža 431 kg
Dimenzije 420 × 235 × 35 cm
EAN

, , ,

Velikost

, ,

Barva

TOP