Spodnje perilo

Cottelli Curves: Seksi spodnje perilo za ženske z ženskimi oblinami 4xl

CottelliCurves spodnje perilo za močnejše

Cottelli Curves: Seksi spodnje perilo za ženske z ženskimi oblinami
Ekskluzivna moda ne bi smela biti težava za obilnejše curvy ženske.

Spodnje perilo in oblačila znamke Cottelli Curves so na voljo v velikostih do 4XL (evropska velikost: 60/62) ali do skodelice F. Kakovostno spodnje perilo in oblačila so namenjena ženskam, ki želijo poudariti in pokazati svoje obline. Dizajnerski kosi so narejeni iz zapeljivih materialov, imajo igrive dodatke, odlične modele ter široke modrčke in naramnice za popolno in udobno prileganje. Ženske z ženskimi oblinami imajo seksi sredstva, ki jih je mogoče v teh slogih prikazati na seksi način iz Cottelli Curves.

Spodnje perilo in oblačila znamke Cottelli Curves so na voljo v velikostih L (evropska velikost: 44/46) do 4XL (evropska velikost: 60/62) ali do skodelice F. Zdaj so na voljo pri ORION Wholesale in so na voljo v privlačni in okolju prijazni embalaži. Izbrane obleke iz Cottelli Costumes in Cottelli Bondage so na voljo tudi v večjih velikostih.

 

Sledite nam
MOJ RAČUN
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Vaša košaria 0